Sončna očala Under Armour UA REIGN/F dld

  • Koda: LT22818
  • EAN:

Under Armour so odlična sončna očala. Sončna očala Under Armour odlikujejo vrhunska stekla, lahki materjali in odličen design. Vse prej naštete kvalitete vas bodo pri vaši športni aktivnosti dopolnjevale. S sončnimi očali Under Armour boste dosegli nove cilje in boljše rezultate.

Model UA REIGN/F je lahek in izredno trpežen z večplastnimi polikarbonatnimi lečami. So izredno lahke in stabilne. Fontalni del je narejen iz trpežnega polyamida, ročaji pa so iz nerjavečega jekla.  Za popolno prileganje in stabilnost pa poskrbi prilagodljiv nosnik in gumirana notranja stran ročke.

Preberi več ...
 
58 mm
 
48,4 mm
 
18 mm
 
145 mm
Barva okvirja Siva
Spol Moški
Oblika okvirja Ogata
Sestava okvirja Polyamide In-Gril
Velikost L
Barva stekel Sivo-zelena
  • Redna cena
  • 119,00
Zaloga: Na zalogi
Opis izdelka

Under Armour je dobro pozanana znamka odličnih športnih oblačil in rekvizitov. Sedaj pa lahko kupite sončna očala Under Armour. Sončna očala Under Armour odlikujejo vrhunska stekla, lahki materjali in odličen design. Vse prej naštete kvalitete vas bodo pri vaši športni aktivnosti dopolnjevale in vas ščitila pred škodljivo UV svetlobo in motečim vetrom. S sončnimi očali Under Armour boste dosegli nove cilje in boljše rezultate. 

Model UA REIGN/F je lahek in izredno trpežen z večplastnimi polikarbonatnimi lečami. So izredno lahke in stabilne. Fontalni del je narejen iz trpežnega polyamida, ročaji pa so iz nerjavečega jekla.  Za popolno prileganje in stabilnost pa poskrbi prilagodljiv nosnik in gumirana notranja stran ročke.